Gjenopprette data fra en sikkerhetskopi med Kaspersky Restore Utility

Kaspersky Restore Utility lar deg administrere sikkerhetskopiert lagringsdata på en datamaskin der et Kaspersky-program er ødelagt eller har blitt fjernet. Som standard, etter installasjon av programmet, er verktøyet plassert i Kaspersky Restore Utility-mappen som ligger i programoppsettmappen. Hvis du vil bruke verktøyet på en datamaskin der Kaspersky-programmet ikke er installert, eller er skadet, må verktøyet kopieres til en flyttbar stasjon.

For å starte Kaspersky Restore Utility trenger du lokale administratorrettigheter.

Slik starter du Restore Utility

Slik åpner du et laget med Restore Utility

Slik gjenoppretter du data fra en sikkerhetskopi